Svatební hostina, by měla odrážet to co máte rádi vy, nikoliv vaši hosté. Ukažte svým kamarádům a rodině, že stravovat se rostlinně není nuda.
Vymyslíme menu a vytřeme jim zrak. Uvidíte jak se budou oblizovat po veganské svíčkové. Jsme schopni zajistit svatební catering kdekoliv v České republice, ve Staroměstské radnici, na šumavské louce v šapitó nebo v beskydských horách.
Svatební dorty necháme profíkům a jednoho vám hned doporučím. Jmenuje se Anežka a cukraří v Share Sweet bistro v Revoluční.
Napište mi pro kolik lidí, kde to bude, zda je místo vybavené na svatby, ideálně fotky zázemí, zda si zajistíte obsluhu, jaká je vaše představa o menu a cokoliv vás ještě napadne. Čím víc informací, tím rychleji se dokážeme domluvit na nejlepším řešením.
Kongresy a konference
Zorganizovat konferenci není jednoduchá věc. Pomůžeme vám v průběhu akce z hlavy pustit starost o catering. Předem se zajdeme podívat na prostory, vše naplánujeme a domluvíme, aby nás nic nepřekvapilo.
Inventář a mobiliář pronajímáme od externí firmy, která má snad neomezenou kapacitu. Na ceně se domluvíme individuálně podle počtu osob.
Outdoor
Milujeme venkovní akce a z outdooru jsme vzešli. Na začátku jsme navštívili spoustu festivalů, takže si porádíme i se zdánlivě nevhodnými podmínkami. Vařili jsme na Stalinu, v Kasárnách Karlín, na Boskovickém festivalu a na spoustě dalších míst.
Grilování na zahradě, filmový catering, vaření pro backstage, cokoliv vás napadne.
@bis.tro
Líbilo se mi, jak kreativně se popasovali s obecným zadáním a představili nečekané recepty pro naše rostlinné produkty.
- Martin Jahoda
Karel nám zajišťoval několik rautů a coffee breaků na akci pro 80 lidi, menu bylo perfektní, pestré a nápadité. Navíc kluci jsou moc milí a spolehliví, ještě jednou moc děkuji a těším se na další spolupráci.
- Barbora M.
S cateringem jsme byli moc spokojeni. Občerstvení i celková domluva proběhla na jedničku 😊. Kolegové byli nejvíce nadšení z vašich banh mi, chlébů s hummusem a skořicových šneků
Jmenuji se Karel Bis a k veganskému vaření jsem se dostal skrze restauraci Plevel v Krymské, kde jsem několik let působil. Postupně jsem prošel dalšími restauracemi Praze, například Moment, PaloVerde nebo Share sweetbar. Strávil jsem také jednu sezónu v hotelové restauraci LechLife v rakouských Alpách.
Bis.tro vzniklo v roce 2018 jako stánek, věnoval jsem se vaření na hudebních festivalech a pop-up akcích. Postupně jsem se začal zaměřovat více na soukromé cateringy. V roce 2021 vznikla firma PlantoBesto o rok později začíná vyrábět rostlinné produkty, zejména rostlinné alternativy sýrů.