BIS.TRO

Blog

Sodexo


 Od ledna 2020 nás také můžete potkávat v restauracích společnosti Sodexo. V rámci programu pro zpestření nabídky restaurací Sodexo, vaříme veganské menu pro zákazníky daných provozoven. Momentálně nás můžete minimálně jednou týdně potkat na provozech ČSOB na Radlické, Siemens ve Stodůlkách, City Tower na Pankráci a Dave B na Smíchově. Budeme se na Vás těšit. 

Časopis Gurmet


 Od březnového čísla časopisu Gurmet pro čtenáře připravujeme rubriku Den bez masa. Na této dvoustránce kazdý měsíc naleznete jeden výborný veganský recept. 

Časopis Bylinky Revue


Je nám ctí, že jsme mohli koncem minulého roku navázat spolupráci s časopisem Bylinky Revue. Pro Bylinky Revue chystáme série tématických receptů včetně fotek pokrmů. Momentálně jsme už tvořili například série bezlepku, bezcukru nebo například sérii s velkým množstvím bílkovin. 

Carpaccio ze žluté řepy s želé z balsamica

Máme pro Vás podzimní recept na carpaccio ze žluté řepy. 
Celou žlutou řepu zabalíme do alobalu společně se snítkem tymiánu, sojí a pepřem, 
Vložíme do trouby a pečeme zhruba hodinu a půl na 160°C, dokud není řepa měkká. Měkkou řepu poznáme tím, že půjde propíchnout špejlí.